Τραπεζική Διαμεσολάβηση

–  Πόσο εύκολο είναι για εσάς, από πλευράς χρόνου, και εξειδικευμένης τεχνογνωσίας να πραγματοποιήσετε μια έγκυρη έρευνα αγοράς στο τραπεζικό σύστημα?

–  Πόσο σίγουροι είστε για την αντικειμενικότητα των πληροφοριών που λαμβάνετε; Σας έχει ποτέ προταθεί προϊόν άλλης τράπεζας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας?

Η PLANAHEAD με την εμπειρία της στην χρηματοοικονομική αγορά είναι δίπλα σας για να σας συμβουλέψει και να υποστηρίξει τα συμφέροντα σας!

Ρυθμίσεις Δανείων

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ
ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΓΓΥΗΤΗ ΔΑΝΕΙΟΥ
ΔΑΝΕΙΑ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ

Νέα Δάνεια

Επιχειρηματικά

Καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες ρευστότητας σε κεφάλαια κίνησης, αγορά επαγγελματικής στέγης και άλλα.

Στεγαστικά

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Καταναλωτικά

Με το προσωπικό δάνειο καλύπτετε προσωπικές και καταναλωτικές ανάγκες. Ενδεικτικά, καλύπτετε αγορές, επισκευές, εξοπλισμό σπιτιού, δίδακτρα σχολείων, ιατρικά έξοδα, και οφειλές προς το Δημόσιο, όπως φόρους (εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ κ.ά.), έκτακτες εισφορές ή έξοδα για τακτοποίηση ακινήτων.

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;