Σχετικά με εμάς

Η Plan Ahead είναι ένας σύγχρονος οργανισμός παροχής υπηρεσιών και συμβουλών στον χώρο της οικονομίας στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2005 στην Αθήνα και είναι σήμερα σύμβουλος εμπιστοσύνης σε περισσότερους από 2000 πελάτες, οικογένειες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Planahead σημαίνει «λαμβάνω τα μέτρα μου, προνοώ, οργανώνω», ώστε κάθε φορά να είστε εσείς, δηλαδή οι στόχοι, οι επιθυμίες και οι δυνατότητες σας, αυτοί που αποφασίζετε.

Το μέλλον μας δεν μπορούμε να το προβλέψουμε, μπορούμε όμως να το προετοιμάσουμε μαζί! Σας περιμένουμε!

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Ανάλυση

Μιλάμε για τους στόχους και επιδιώξεις, το τι έχετε καταφέρει έως σήμερα για να επιτύχετε τους στόχους σας, ποιες δυνατότητες δεν έχετε ακόμη χρησιμοποιήσει και τι ιδέες θα θέλατε να υλοποιήσετε. Όλα αυτά θα τα καταγράψουμε στην οικονομική και ολιστική ανάλυση και ουσία θα είναι η βάση μας.

Συμβουλή

Οι ειδικοί της εταιρείας μας θα επεξεργαστούν και θα κάνουν ευφυή ανάλυση των δεδομένων σας και στη συνέχεια θα σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα τα οποία θα είναι Εξατομικευμένα, Ολιστικά και Βιώσιμα.

Service

Στη συνέχεια, θα έχετε στην διάθεση σας ένα αξιόπιστο και έγκαιρο service γιατί η ιδέα μας είναι να εργαστούμε για τα συμφέροντα των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεση σας για όλες τις οικονομικές ερωτήσεις που μπορεί να έχετε και να σας ενημερώνουμε σχετικά με σημαντικές αλλαγές στη χρηματοοικονομική αγορά. Θέλουμε να συνεχίσουμε να σας συμβουλεύουμε εσαεί.

Η αποστολή μας

Το σύστημα της δουλειάς μας, το Σύστημα Plan Ahead, στηρίζεται σε 3 πυλώνες: το Οικονομικό Ιστορικό σας (τους προσωπικούς σας στόχους και επιθυμίες, το τι έχετε κάνει μέχρι τώρα για να τους επιτύχετε, ποιες δυνατότητες δεν έχετε ακόμη χρησιμοποιήσει), την Εξατομικευμένη Συμβουλή σας (η σφαιρική εικόνα που σχηματίζουν οι ειδικοί της εταιρείας μας ακριβώς πάνω στα θέματα που σας ενδιαφέρουν και οι προτάσεις μας, πάντα στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας) και η Εξυπηρέτηση σας (μια αξιόπιστη ομάδα που θα δουλεύει για τα συμφέροντα σας πάντα, έγκαιρα και αποτελεσματικά).